BABY på vei fotografering

Gravid, Sarpsborg,baby på vei,Nyfødtfotograf,KarinFoto,ultralydbilde

Gravid, Sarpsborg,baby på vei,Nyfødtfotograf,KarinFoto,ultralydbilde

 

 

Er ikke det bare det søsteste «jeg skal bli storesøster» bildet?

Kan dere tro at den nydelige Chihuahua jenta fyller snart 10 år?! Wow! Fine vakre Chihuahuaen ♥ Kunne aldri forestilt meg det egentlig om jeg ikke visste det på forhånd. Må innrømme at hundefotografen i meg våknet veldig til liv da denne nydelige blomsten kom i studio i går. Det er jo blitt noen år siden vi hadde Chihuahua, drev oppdrett og utstilling som livsstil og hobby. 

Hun kom i går for å ta noen bilder til annonseringen av den nye graviditeten i familien. Vi tok et bildet som det over her, men også noen med kjønn-relatert. Siden ingen vet kjønnet enda var det moro å gjøre både kjønnsnøytrale settinger samt gutt og jente temaer. Du kan jo se hva hun syns om fotografen… haha! Nei, hårpynt ville hun ikke ha noe av. Det var en veldig morsom fotografering. Gøy å gjøre noe helt annet enn hva jeg pleier å gjøre. Jeg digger kreative måter på å fortelle om graviditeten på, og ekstra gøy at jeg fikk lov til å forevige det første «søskenbildet».

Gleder meg masse til å følge det vakre lille magetrollet, og møte det i slutten av året ♥
Gratulerer så mye Linn og Runar!

Fin kveld og god ukestart ♥
KarinP