Nyfødtfotografering
Premiert2019_fotograf_Karin_Pedersen_Karinfoto_babyfotograf_nyfødtfotograf_Fotografering_sarpsborg_fredrikstad-moss-halden-oslo

Nyfødtfoto

Nyfødtfotografering gjøres som oftest mellom 8-10 dager etter fødsel. Da sover de fleste babyene godt og jeg kan posere babyen din i forskjellige stillinger som på ryggen, magen, siden og i f.eks kurv. Det fine er ofte det helt naturlige der babyen strekker seg, gjesper og krøller seg sammen. De vakre detaljene av de bittesmås fingrene, formen på ørene, detaljer av øyenvipper. Det er så mange vakre bilder i en nyfødtfotografering.

Mange er engstelige for at babyen ikke vil sovne, men det er ikke noe å engste seg for. Jeg har rikelig med tålmodighet og har forskjellige teknikker på soving og wrapping som gjør babyen roligere. Det er veldig sjeldent at babyen ikke sovner overhode i studio, men også da får jeg vakre bilder av dem våkne, noe som mange setter pris på.

Studioet har en del rekvisitter du kan låne i tillegg til at jeg også anbefaler personlige rekvisitter som egen sutteklut/bamse, armbånd, smykke eller kanskje noe babyen har arvet fra dere?

Jeg har alltid forslag og ideer til fine bilder, og forbereder også om du har egne bildeønsker. Kanskje har du ønske om helt enkle bilder uten noe særlig rekvisitter? Eller du ønsker et bestemt fargetema? Jeg setter av god tid slik at vi slipper tidspress i studio (3 timer).

Hvordan booke time før babyen er født?

Du kan booke deg inn med termindatoen din. Du er prioritert selv om babyen kommer før eller etter den datoen. Så snart babyen er født, avtaler vi en fotograferingsdato hvor babyen er mellom 8-10 dager gammel. Fordelen med å ha booket inn med termindato, er at du er prioritert for fotografering i det optimale tidsvinduet for nyfødtfotografering. Jeg har bare et viss antall fotograferinger i måneden for å forsikre deg god kvalitet og fine minner.

Er du sent ute, ta kontakt med meg snarest, så sjekker jeg kalenderen for ledige timer.