Nyfødtfotografering
Premiert2019_fotograf_Karin_Pedersen_Karinfoto_babyfotograf_nyfødtfotograf_Fotografering_sarpsborg_fredrikstad-moss-halden-oslo

Nyfødtfoto

Nyfødtfotografering gjøres som oftest mellom 8-10 dager etter fødsel. Da sover de fleste babyene godt og jeg kan posere babyen din i forskjellige stillinger som på ryggen, magen, siden og i f.eks kurv. Det fine er ofte det helt naturlige der babyen strekker seg, gjesper og krøller seg sammen. De vakre detaljene av de bittesmås fingrene, formen på ørene, detaljer av øyenvipper. Det er så mange vakre øyeblikk i en nyfødtfotografering.

Jeg har alltid forslag og ideer til fine bilder, og forbereder også om du har egne bildeønsker. Kanskje har du ønske om helt enkle bilder uten noe særlig rekvisitter? Eller du ønsker et bestemt fargetema? Jeg setter av god tid slik at vi slipper tidspress i studio (3 timer).

Hvordan booke time før babyen er født?

Du kan booke deg inn med termindatoen din. Du er prioritert selv om babyen kommer før eller etter den datoen. Så snart babyen er født, avtaler vi en fotograferingsdato hvor babyen er mellom 8-10 dager gammel. Fordelen med å ha booket inn med termindato, er at du er prioritert for fotografering i den anbefalte alderen. Jeg har bare et viss antall fotograferinger i måneden for å forsikre deg god kvalitet og fine minner.

Er du sent ute, ta kontakt med meg snarest, så sjekker jeg kalenderen for ledige timer.

Når bør jeg booke nyfødtfotografering?

Jeg anbefaler å booke deg inn med termindatoen mens du er gravid.

Hva bør jeg ha med meg på nyfødtfoto?

Studioet har en del rekvisitter du kan låne i tillegg til at jeg også anbefaler personlige rekvisitter som egen sutteklut/bamse, armbånd, smykke eller kanskje noe babyen har arvet fra dere? Noe som er minnerikt for deg.

Kan jeg ha med søsken på nyfødtfotografering?

Ja absolutt! Jeg kombinerer gjerne nyfødt og søskenfotografering.

Hva om babyen min ikke sovner?

Jeg kan betrygge deg med at det ikke noe å engste seg for. Jeg har rikelig med tålmodighet og erfaring i tillegg til forskjellige teknikker på soving og wrapping som gjør babyen roligere. Det er veldig sjeldent at babyen er våken en hel fotosession, men når det skjer får jeg fortsatt mange fine bilder av babyen. Det er mange fine bilder av nyfødte våkne også, så det er ikke noe å bekymre seg for.

Jeg har glemt å booke og babyen min er allerede født, hva gjør jeg?

Du kan sende sms eller ringe meg på mobil 977 82 103 eller sende meg en e-post via kontaktskjema mitt. Jeg vil tilby deg den tidligste ledige timen, eller jeg kan formidle deg til en annen nyfødtfotograf om jeg er fullbooket.

Hva er inkludert i prisen på nyfødtfotografering?

Det er inkludert 3 timer i studio, online visningsgalleri og du får også gratis 3-5 måneders fotografering.

Bildekjøp kommer utenom.