Ettårsfoto

Herlige, sprudlende ettåringer i lek og utfoldelse i studio. Fine spontane øyeblikk hvor barnet går, krabber, leker og alle de forskjellige uttrykkene de har. På den måten foreviges ærlige smil og personlighet i bildene.

Er du usikker hva du skal ta med av tøy, anbefaler jeg at du tar med det du syns er fint, så ser vi på det sammen i studio. Det er ikke uvanlig at familier har med seg en liten trillekoffert med ting på ettårsfoto 😍 Ønsker du helt enkle bilder, er det også helt innafor.

Det kan være lurt å sette opp fotograferingstimen utenom fast sovetid. Gi meg beskjed så finner vi et klokkeslett som passer barnet ditt.

Hva bør vi ha med på ettårsfotografering?

Du kan ta med egne rekvisitter som gåbil, dukkevogn og leker. Jeg anbefaler f.eks smykke, armbånd o.l om du ønsker det. I tillegg anbefaler jeg noe personlig som f.eks leker, bamser som barnet ditt er glad i nå.

Tilbyr du cakesmash på ettårsfoto?

Ja, absolutt. Jeg kan ordne så vi kan ha cakesmash i slutten av fotograferingen. Gi meg beskjed når du booker, så planlegger jeg fotograferingen. Du må ha med kake selv.

Kan jeg ha med flere klesskift?

Ja! Jeg anbefaler 3 forskjellige klesskift. Det gir en fin variasjon av bildegalleriet du skal velge favorittene dine.

Kan jeg booke time i en helg?

Ja! Jeg har noen helger tilgjengelig for ettårsfotografering dersom det er vanskelig å få til på ukedager. Det tilkommer et helgetillegg på 500 kr.

Ettårsgalleri