Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
…who let the dogs out?

…who let the dogs out?

Som mange andre benyttet jeg også meg av det nydelige vårværet som dukket brått opp her en dag. Bestemte meg for å ta med meg hundene ut i den store hagen vår som vi bruker minimalt på vinteren. Hundene trives ikke så godt med vinter, så når det første vårtegnet kommer er det akkurat som de våkner fra vinterdvalen alle som en. Benyttet meg av multitasking som det så fint heter, få lille spurven til å sovne i sportsvognen, lufte hunder OG prøve meg ut med nye kamerainnstillinger. Ble ganske fornøyd med testingen, og Spurven sov godt i den “nye” vognen.

Vi har nemlig byttet over til sportsvognen nå, noe jeg syns er ganske vemodig. Jeg har vært så helt ubeskrivelig fornøyd med den vognen, og syns den blir bittelitt simpel og så åpen med sportsvogndel, men må vel bare bli vant til den. Jeg syns han lå mye lunere i bagen.

Nå står helgen for tur, og jeg gleder meg masse til fotomessen i lillestrøm. Jeg KOMMER!! Hipp hurra, det skal bli gøy! Har SÅ lyst på vidvinkel objektiv, Canon 50mm f/1.4 passer fantastisk til mye, men savner litt mer vidvinkel.

Ha en fin helg alle sammen!

Comments:

 • Hei for noen herlige bilder…Kos deg på messe….skulle gjerne ha vært der selv..men litt for langt å dra syns jeg…Se på bloggen min der ligger det en Giveaway..Ha en fin fredagskveld..og helg…Klem fra Britt.

  2. mars 2012
 • Du er bare så flink til å ta hverdagsbilder du, her har jeg virkelig noe å lære, så spark meg i rumpestumpen, og det hardt!! Alltid har en da lyst på noe når en er fotointeressert, men det er dyre ting så vanligvis kommer det i andre rekke nårt prioriteringer skal takes, men men det gjelder å å utnytte det man har, og det er jo du rå på!!Litt vår li lufta her hos oss også, og måtte det bare vare du.Go klem til deg med ønske om god helg :-)

  2. mars 2012
 • Herlige bilder!Jeg var også så heldig å vinne billett til messen. Så kanskje vi ses der!

  2. mars 2012
 • Nydelige hunder ♥Kos deg på messen :)

  3. mars 2012
 • Flotte hunde portretter og så gode poseringer ;) Fin dybdeskarphet. Jeg besøkte messa idag..Fortsatt god helg.

  3. mars 2012
 • Finfin serie med noen flotte hunder! Alltid litt vemodig med overganger -snart så trenger han ikke vogn i det hele tatt.. ;) Var på fotomessa selv i dag, og investerte i en EF 24-70mm 2.8 L USM *smiler og smiler* Synes nemlig det samme som deg: 50mm er veldig bra, men avogtil må man ha liiiitt mer å gå på.. ;)

  3. mars 2012
 • Takk for hyggelige kommentarer :)Forstår godt du smiler mye nå, Liv Johanne :) Heldig du. Jeg testet det litt på fotovideo i går. Kjekt med L optikk! Her fikk jeg kun med meg en canon broskjyre over objektiver, deilig lesestoff :D

  4. mars 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.