Visste du dette om nyfødtfotografering?

Nyfødtfotografering,minimalistisk,enkelt,stilrent,babyfotografering,karinfoto,karin foto,babyfotograf

Nyfødtfotograf i Sarpsborg,Babyfotograf i Sarpsborg, Østfold,Fotostudio,baby,nyfødt,nyfødtfoto,termin,gravid,

Nyfødtfotograf i Sarpsborg,Babyfotograf i Sarpsborg, Østfold,Fotostudio,baby,nyfødt,nyfødtfoto,termin,gravid,

nyfødtfotografering,rede,rekvisitter,karinfoto,nyfødtfotograf

Nyfødtfotograf Karin Pedersen,Karinfoto,babyfotograf,nyfødtfotografering,trau,sarpsborg

Erfaren nyfødtfotograf i Sarpsborg,nyfødtfotografering,Sovehjerte,lillestrøm,Oslo,babystudio

Nyfødtfotografering,søskenfotografering,babyfotograf KarinPedersen,Karinfoto

Detaljer Nyfødtfotografering,Tiny Toes,nyfødt,nyfødtfotografering,Karinfoto,karin,pedersen,prinsesse,tyllskjørt,babystudio,fotostudio,østfold

Vakker nyfødtfotografering i studio,Nyfødtfotograf Karin Pedersen,KarinFoto,Sarpsborg

Vakker nyfødtfotografering i studio KarinFoto i Sarpsborg,Nyfødtfotograf,Nyfødt,Termin,Gravid,Booking

vakker søskenfotografering,nyfødt,baby,KarinFoto,fotograf i Sarpsborg,babystudio

Fotograf Karin Pedersen,nyfødt,baby,nyfødtfotografering,Vestby

Jeg syns det er veldig spennende å høre hvordan familiene i studio har blitt kjent med nyfødtfotografering. Det viser også, at noen ting er ikke like kjent for alle. Derfor kom jeg på å lage en liten liste over ting du kanskje ikke vet om nyfødtfotografering hos meg.

  1. Nyfødtfotografering er ikke bare en fotografering, men også en spesiell opplevelse. Steming og opplevelse i studio er like viktig som et bra bilde. Det er fordi alle de følelsene du opplever i studio vil også bli foreviget med de fine bildene.
  2. Tidsvinduet for nyfødtfotografering er under 10 dager, som regel best innenfor 6-10 dager etter fødsel. Vekt og størrelse har også en innvirkning på når den optimale tiden for fotograferingen er. Jeg ønsker gjerne helst  å fotografere store babyer rundt 7 dager, mens små babyer venter jeg ofte til rundt 10 dager. Vanligvis fotograferer jeg rundt 8 dager etter fødsel om det lar seg gjøre.
  3. Fotograferingen og det tekniske rundt det er bare en liten del av sluttresultatet. Tålmodighet, Oppsett og valg av rekvisitter, trygg og riktige posering(er), riktig temperatur i rommet og lyssetting er også veldig viktige sider ved et flott resultat.
  4. Studio med rekvisittene mine er spesielt utvalgt og tilpasset for nyfødtfotografering. 
  5. Fotograferingen bør forhåndsbestilles med termindato for å sikre deg de plassene jeg har tilgjengelig. Først når babyen er født, avtales fotograferingsdagen. Babyer blir født både før, etter og på termindatoen.
  6. Fotograferingen varer fra 1-3 timer. Jeg hjelper til med å få babyen til å sovne. Jeg har mine små triks som funker på de aller fleste.
  7. Nyfødtfotograferingen varierer i uttrykk fra det helt minimalistiske uttrykket med bare babyen til et fullstendig oppsett av nøye utvalgte rekvisitter, farger og tekstur. Foreldrenes ønsker prioriteres.

Det var det for denne gang. Noe du ikke visste om nyfødtfotografering? 
Nå skal jeg finne fredagskvelden så snart bildene fra dagens treningsøkt i studio er ferdig overført. Nydelige lille tantebarnet ♥ mitt var på besøk for en liten utprøving av noen nye oppsett. Åhh! som jeg gleder meg til å vise fram noen av de fine bildene. Hun blir 3 uker i morgen!! Tiden flyr!

God helg ♥

KarinP