karinfoto_fotograf_babyfotograf_fotografering_baby_nyfødtfotografering_nyfødt

Visste du at du kan etterbestille?

karinfoto_fotograf_babyfotograf_fotografering_baby_nyfødtfotografering_nyfødt

karinfoto_fotograf_babyfotograf_fotografering_baby_nyfødtfotografering_nyfødt
Vakre øyeblikk gjør seg best på veggen  ♥

Alle de fine familiene har stort sett kjøpt ut favorittene sine fra visningsgalleriene sine, noen har kjøpt ut alle, men fortsatt sitter jeg med tusenvis av nydelige bilder som bare ligger her på harddiskene mine.  Det er nydelige øyeblikk som fortjener å komme opp på veggen.

Nå som babyen har vokst og blitt både 1-2 og 3 år, er det kanskje noen bilder du savner fra da han eller hun var helt nyfødt eller fra baby eller ettårsfotograferingen? Kanskje har du fått noen nye favoritter i de mange søte uttrykkene barnet har? Hvis du angrer på at du ikke kjøpte ut flere digitale filer eller kunne tenke deg å bestille bildene i forstørrelser direkte fra meg, er det ikke for sent. Jeg kan åpne visningsgalleriet ditt på nytt mot et lite gebyr. Det vil du få tilbake om du gjør en etterbestilling. Da vet du det :) 

Jeg fikk det første julekortet i år fra en nydelig familie jeg hadde på nyfødtfotografering tidligere i år. Nydelig design med mange bilder fra fotograferingen ♥ Tusen takk! Det gleder meg å se bildene i bruk!

Nå skal jeg designe forsiden til den nye almanakken min for 2016!! Kan ikke tro det! Det er jo ikke lenge siden jeg lagde den for 2015!! Det året har virkelig suset avgårde. Gleder meg til å vise deg de forskjellige bøkene mine. 

God kveld ♥

KarinP