Vigelandsparken med familien

 

Vigelandsparken

Vigelandsparken,KarinFoto,Fotograf,fotoblogg,oslo

Vigelandsparken,KarinFoto,Fotograf,fotoblogg,oslo

Vigelandsparken,KarinFoto,Fotograf,fotoblogg,oslo

Nailed it! haha! Alltid ønsket å gjøre den poseringen i studio…!

Hellu ♥ Har du hatt en fin helg? Jeg har hatt en superfin helg med blant annet en svipptur innom favorittbutikken min i Oslo på lørdag for litt påfyll av wraps til studio, før turen gikk videre til Vigelandsparken for en liten rusletur med barna. Utrolig å tenke på at det er verdens største skulpturpark utført av en enkelt kunstner. Det er så overveldende stort og fint der. Alltid når vi skal ut på tur sloss jeg med meg selv om jeg skal ha med kamera eller ikke, og som alltid, angret jeg veldig på at det ble igjen hjemme. Typisk meg! Lyset var bare helt magisk med delvis regnskyer og blå himmel mot de store majestetiske trærne og flotte skultpurene. Fine freshe farger og skygger. Jeg måtte nøye meg med iphonekamera, men jakten etter et bra og enkelt kamera til å ha med i vesken, er allerede på gang. Jentene storkoste seg mens de gikk mellom skulpturene, tok bilder med mobilen. De gjemte seg nok litt for den høylydte lillebroren sin, som selvfølgelig syns det var uhyre morsomt at alle skulpturene var nakne… haha!

I dag har jeg hatt en nydelig start på uken med en nydelig familie fra Oslo. En liten prins på nyfødtfotografering med flinke storesøster ♥ Ta gjerne turen innom instagramkontoen min @karinfoto og se sniktittbilde jeg la ut fra fotograferingen. Veldig fornøyd med «Less is More» stilen jeg jobber med for tiden, som tar for seg minimalt med rekvisitter.

God ukestart

KarinP