Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
…vi fortsetter å smile…

…vi fortsetter å smile…

Nikon D70 + 70-300mm 1:4-5.6 G | foto: © Karin Pedersen


Jeg fikk litt dårlig samvittighet for at det har blitt så mange bilder av lillesøster og lille spurven den siste tiden. Så da måtte jeg selvsagt rote i harddiskene og finne fram bilder av storesøster som baby. Hun gjorde ikke noe annet enn å smile den jenta der ♥ Bildet over var hun 9 mnd gammel, i 2004. Det var en av de første bildene jeg tok med mitt aller første digitale speilreflekskamera, Nikon D70.


Nikon D70 + 70-300mm 1:4-5.6 G | foto: © Karin Pedersen  

Det siste bildet er storesøster rundt 3 år gammel. Det bildet har vi fått forstørret i stort format i gråtoner som henger i stua. Jeg elsker det bilde Bildene er etterbehandlet i photoshop.

Jeg takker for ros både her, på mail og facebook. Jeg elsker virkelig å få visst fram min lidenskap for digital foto, bildebehandling og selvsagt de vakre barna mine ♥   

Comments:

  • Hei.Nydelige bilder…lurer på å kjøpe meg Nikon D80 jeg da…Klem fra Britt.

    21. august 2011
  • Takk! Britt :) Jeg anbefaler deg om å se på Nikon D3100, søk litt om det osv. Det skal gå for å være et bra kamera som det er lett å ta bra bilder med. Man får ikke kjøpt Nikon D80 lenger, ikke nytt. Det er såpass gammelt. Mange av bildene mine blir behandlet i ettertid, så det kan være litt misvisende om man tenker at det er direkte fra kamera.

    21. august 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.