Søskenfoto,barnefotograf,karinfoto,karinpedersen,chihuahua,hund og barn, sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo

Vemodig, men fint med et nytt år!

Nyfødtfotografen Karin Pedersen,Premiert fotograf,barnefotograf,babyfotograf, sarpsborg,grålum,kalnes,fredrikstad,moss,halden,oslo

Herlighet, det er 2019 allerede!! 

2018 har virkelig vært et flott år med mange fine oppdrag og store skritt for det lille studioet mitt at jeg syns det var litt vemodig når det gikk mot slutten. Først av alt er ikke studio så bittelite lenger etter at jeg flyttet til nye lokaler i Vestengveien 40 i ABB-bygget i Sarpsborg. Flyttingen gikk som en drøm og det eneste jeg angrer på at jeg ikke gjorde det tidligere. Større plass gir flere muligheter til forskjellige fotograferinger til de fine familiene. Jeg kan variere søskenfotograferinger mer, fotografere eldre barn og ikke minst ha plass til flere kule rekvisitter. Det er som en drøm og den største i 2018 for min del. 

I året som har gått har jeg møtt mange forskjellige familier, og det er en veldig spesiell jobb å få et innblikk i noen av historiene som blir delt med meg under nyfødtfotograferinger. Jeg har fått spesielle oppdrag som har rørt meg så utrolig fordi bildene representerer en historie og ikke bare en familie eller en baby. Det gjør jobben min så inspirerende og varmer kunsterhjerte mitt ♥

På slutten av året fikk jeg premiert ytterligere to bilder i Østfolds laugkonkurranse med Hederlig Omtale diplomer. Nå har jeg blitt premiert for 8 bilder fordelt på tre profesjonelle konkurranser.

Så hva skjer i 2019? 

Nyfødtfotografen Karin Pedersen,Premiert fotograf,barnefotograf,babyfotograf, sarpsborg,grålum,kalnes,fredrikstad,moss,halden,oslo

Først av alt har jeg noen velfortjente rolige dager før jeg skal jeg flytte ut hjemmekontoret inn i helt nyoppusset kontorlokale!! Det har tatt litt lenger tid enn jeg tenkte, men nå står det helt klart. Jeg skal bestille opp en rekke produkter til all den veggplassen jeg har nå, sånn at det blir lettere for familier å se hvordan de forskjellige produktene ser ut. Ahh!! Som jeg gleder meg til å møte opp på jobben å se flotte øyeblikk fra photoshoots gjennom 6 år! Kanskje frister det enda flere familier til å få flere bilder opp på veggene. Digitale filer er genialt, men de er ikke ment å ligge på en minnepenn og ikke bli sett på. På veggen eller i et album på kaffebordet, kan det få fram smil til alle som ser dem ♥  Så jeg kommer uten tvil til å tilby mer produkter i året som kommer, i tillegg til de digitale filer pakkene mine. 

Jeg føler jeg har de beste kundene, alltid noen nye hvert år og alltid mange som kommer tilbake gang på gang. Det gleder meg at det er enkelt for familier å velge meg som fotograf gang på gang. Takk for et flott år!! ♥

Ønsker deg et godt nytt forfriskende år! Håper vi ses i løpet av året.