Velkommen til verden vakre lille deg…

karinPedersen_karinfoto

Velkommen til verden lille vakre tantebarnet mitt ♥

Jeg fortalte i mai med BABY på vei fotografering at jeg skulle bli tante igjen. Da visste vi ikke om det var en lita jente eller en liten gutt i magen, så vi valgte både rosa og blå rekvisitter. Så i sommer var det ingen hemmelighet lenger da Jeg har vært med på ultralyd og fikk vite at det var ei lita prinsesse på vei. Så kom dagen!! Den 24 oktober fikk lillesøsteren min og svoger ei lita tulle. Hun kom 3 uker før termin og veide 2800 gram og var (antagelig) 47 cm lang. Siden hun lå i sete ble hun ikke målt hele lengden fordi de ikke vil rette strekke beina hennes. Hun ligner veldig på begge foreldrene sine ♥ og er så skjønn at man blir helt trollbundet av henne  ♥ Det er så fascinerende å se de bittesmå hendene og føttene. Hun har lange fingre og tær og hun krøller de små beina sine godt inntil magen som en søt liten frosk. Det har vært en hard start for den ferske familien, så de har vært en god stund ekstra på sykehuset, men nå er lillesøster endelig på beina og klar for å nyte barseltiden ♥ Åh som jeg gleder meg til å bli mer kjent med deg lille venn!! Gratulerer så mye med lille prinsessen, Linn og Runar ♥

Fin onsdag ♥

KarinP