Velkommen til verden lille, vakre deg!

F ø d s e l s f o t o g r a f e r i n g

Fotograf,fødselsfotografering,karinfoto,karinpedersen,nyfødtfotograf,babyfotograf,sarpsborg


Ord kommer så til kort når man opplever et bittelite menneske komme til verden ♥

En bitteliten sjef bestemte seg for å komme i all hast i går tidlig, slik at jeg måtte ombooke nyfødtavtalen min og kaste seg i bilen med kamerautstyret på ryggen på vei til sykehuset i Fredrikstad. Wow!! Ca en time etter ankomst var  P r i n s e n  født!! 3360g og 49 cm lang 

P e r f e k t e  lille tantebarnet mitt og superflinke søsteren og snille svogeren min som nok igjen lot meg være med på fødsel som familie og fotograf…
Igjen, ord kommer til kort ★

M a g i s k følelse!! Velkommen til verden, vakre lille deg 

Ønsker dere en fin dag!
karinfoto_studio