Velkommen 2013 og KarinFoto

Nyfødtfoto babyfoto

Da er 2013 her, og jeg er som nevnt før nå tatt steget ut i den store verden som gründer, utrolig spent på hva året bringer og hvordan verden, livet og drømmen ser ut om ett år fra nå. Allerede har jeg fått flere nyfødtbookinger, utrolig gledelig at folk som bor et stykke unna ønsker å ta turen til meg. Det er lurt å reservere tid allerede mens du er gravid hvis du vil sikre deg plass hos meg. Jeg prioriterer deg da rundt din termin.

Det er skjedd noen forandringer på hjemmesiden. Den oppdateres stadig, så det er verdt en liten rundtur. Du får også nå kontakt med meg både på e-post/kontaktskjema, facebook og telefon. Velg det som passer deg best. Lik gjerne KarinFoto på Facebook, så får du med deg siste nytt også. Ønsker dere alle et godt nytt år!

♥ Karin