Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Veien til nytt studio…

Veien til nytt studio…

Jeg og min kjære har diskutert litt fram og tilbake om muligheten til å lage et studio i huset. Han har gått med på å gjøre om et stort rom i kjelleren til nettopp det. Det kommer til å ta tid, for jeg har gått med på å rydde det fri for 6 år med oppspart rot. Det trengs en del praktiske løsninger, ny oppbevaring og masse rydding for å frigjøre det rommet, men jeg har troen!! Tror det vil gå som en lek så lenge motivasjonen er på topp. 
Så nå prøver jeg å orientere meg om hva jeg egentlig trenger i et studio da, og det er ikke bare enkelt har jeg skjønt. Tips mottas med stor takk :)
Nå bruker jeg bare hvit rullegardin som jeg henger opp på spisestuestolene mine. Det utgjør ikke noe særlig høyde kan man si. Så ungene kan ikke stå oppreist, og det er kjedelig, og lys kunne jeg alltid hatt så mye mer av merker jeg…
Den skjønne spurven min har passert 6 mnd og på vei inn i 7 mnd av sitt første leveår. Nå er verden rundt han mye mer interessant, og søstrene sine syns han er toppers. Han gurgler av latter når han ser og hører dem. Så det var ikke så dumt å bruke det til sin fordel under photoshooten over. 

Comments:

 • Lykke til med planene dine….Karin….Og dine bilder er en fryd..Ha en fin søndag…Klem fra Britt.

  8. januar 2012
 • Tusen takk, Britt Kristin! Hyggelig at du syns det :) Ha en fin søndag du også :)

  8. januar 2012
 • Sikker på at du får tømt det rommet i en fei ;) Lett når man har et photo studio i vente :D Det er min drøm også!!! Elsker å ta bilder og vil lære alt!! ♥ Lykke til med prosjektet ditt- Må vise Før/Etter bilder :DKlem Tove

  8. januar 2012
 • For en liten darling:)) ja du burde absolutt ha et fotostudio.Jeg handler mye utstyr på Ebay, men jeg handler bare med "top rated sellers" mulig du er godt kjent der. Mye billigere en her i Norge med utstyr. Man må som regel betale tax men om du spør om dem kan sende som gave når det er over 200 gjør dem som regel det:)) burde vel ikke skrevet det her:))) hehe:)Gleder meg til å se flere av dine flotte bilder:)

  8. januar 2012
 • Skjønneste lille gutten! <3Blir spennende med studio ja, selv om du jo får tatt nydelige bilder midt i stua også! ;)Har glemt å ta med ugle-lua hver gang nå, ville jo se den på bilde! ;)Lykke til med ryddinga, burde nok begynt med hobbyrommet her også….

  8. januar 2012
 • Takk for svar :) Har lest mange har handlet rimelig på ebay, så det må jeg sjekke ut :)Jeanette; Jeg har jo og glemt å gi tilbake det jeg lånte i sommer!! Må huske det neste gang!

  9. januar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.