Vakre små babyføtter!

Vakre detaljer på nyfødtfotograferinger,føtter,detaljer,Karin Pedersen,Babyfotograf

Vakre detaljer på nyfødtfotograferinger,føtter,detaljer,Karin Pedersen,Babyfotograf

Nyfødtfotograf Karin Pedersen,Fotograf,babyfotograf,nyfødtfotografering,føtter,detaljer

Vakre detaljer på nyfødtfotograferinger,føtter,detaljer,Karin Pedersen,Babyfotograf

fotograf_karinfoto_babyfotograf_nyfodtfotografering_østlandet_Sarpsborg2

Forskjellige nyfødtfotograferinger,detaljer,fotograf,karin Pedersen,nyfødtfoto,nyfødt,baby,sarpsborg,østfold,østlandet

nyfødtfotografering,detaljer,fotograf,karin Pedersen,nyfødtfoto,nyfødt,baby,sarpsborg,østfold,østlandet

 

 

Nydelige små føtter fra mange forskjellige nyfødt og babyfotograferinger ♥

Det gikk opp for meg at jeg virkelig har fotografert mange babyføtter nå som jeg skulle finne fram noen bilder til dette innlegget. Det ble altfor mange å ta med alle sammen, så jeg måtte til slutt bare velge noen. Du husker kanskje at jeg har nevnt det før, at dette er en av de detaljene jeg savner at jeg ikke fikk fotografert av mine egne barn. Det er ekstra søtt når de er helt nye i verden og de nydelige dype rynkene under synes, eller når far holder de bittesmå føttene i hendene sine og man virkelig ser hvor liten babyen er ♥ Sukk…! Skulle ønske jeg tenkte på det den gangen…

I går og i dag har jeg fått avgårde pakker med de fine bildene til noen familiene som har ventet. Fortsatt noen gallerier igjen før det braker løs i juli.  Det er koselig å se at flere sender meg bilder av veggene sine. Det gleder meg stort, at bildene mine kommer på veggen, og at dere også våger å forstørre stort ♥

Da skal jeg snart avgårde for en ny hårfrisyre og farge! Godeste lillesøster (og verdens beste frisør) skal trylle litt med håret mitt igjen. Gleder meg!!

Fin kveld til deg ♥

KarinP