Vakre øyeblikk fra en nydelig nyfødtfotografering!

Babyfotograf Sarpsborg,Nyfødtfotograf Sarpsborg,Fotograf,nyfødtfotografering,KarinFoto,Babyfotograf,erfaren babyfotograf,Moss,Fredrikstad,Halden,strömstad

Babyfotograf Sarpsborg,Nyfødtfotograf Sarpsborg,Fotograf,nyfødtfotografering,KarinFoto,Babyfotograf,erfaren babyfotograf,Moss,Fredrikstad,Halden,strömstad

Babyfotograf Sarpsborg,Nyfødtfotograf Sarpsborg,Fotograf,nyfødtfotografering,KarinFoto,Babyfotograf,erfaren babyfotograf,Moss,Fredrikstad,Halden,strömstad

Babyfotograf Sarpsborg,Nyfødtfotograf Sarpsborg,Fotograf,nyfødtfotografering,KarinFoto,Babyfotograf,erfaren babyfotograf,Moss,Fredrikstad,Halden,strömstad

Babyfotograf Sarpsborg,Nyfødtfotograf Sarpsborg,Fotograf,nyfødtfotografering,KarinFoto,Babyfotograf,erfaren babyfotograf,Moss,Fredrikstad,Halden,strömstad

 

Lille prinsessen som sjarmerte meg helt i senk ♥

Bare et lite utdrag av det flotte galleriet hennes ♥ Jeg forsøker å variere litt med settingene så vi får et variert utvalg i galleriet. På den måten får du ganske forskjellige bilder. Jeg syns det er veldig stas å fotografere i bruntoner også, slik jeg først startet med da jeg begynte som nyfødtfotograf for noen år siden ♥ Jeg har med tiden gått mer mot lyse farger som jeg også syns der fint, men brunetonene og den «gammeldagse» stilen er favoritt det også. Blir alltid glad når familiene spør etter det ♥

Endelig har jeg fått litt tid til å sitte her og dele noen ord med dere før jeg finner kvelden foran tvn. Det har egentlig gått i ett siden lenge før ferien, så det er alltid noe å følge opp eller klargjøre. Fint, men av og til litt hektisk i perioder, særlig når babyene blir født tett. Det er første gang i sommer at jeg begynte med ventelister på nyfødtfotografering. Er jeg fullbooket, kan jeg ha deg på venteliste, og dersom det er noe ledig inne i mellom, kan jeg gjerne fotografere. Det har fungert ganske fint, selv om jeg dessverre ikke har hatt plass til alle. Det er umulig å time en fødsel, noen kommer før termin,  noen etter og på termindato. Det gir derfor noen ledige dager inne i mellom som kan brukes.

Jeg har hatt en fantastisk sommer med mange nydelige familier på besøk i studio. I dag hadde jeg en skjønn frøken fra Horten på besøk med familien sin. Ettårsfotograferingene er så morsomme ♥  Resten av uken er det fult opp med nyfødtfotograferinger, gleder meg allerede!!

God ukestart!
KarinP