Vakre detaljer i sorthvitt

Vakre detaljer Nyfødtfotografering,karinfoto,nyfødtfotograf,nyfødtfotografering,sarpsborg

 

Nydelige lille jenta, 11 dager  

For et utrolig værskifte vi har opplevd den siste uken!! Bare dagen før snøen kom satt jeg faktisk et lite minutt på trappen i t-shorte og nøt solen og minner om sommer. Så dukker det opp et snøvær uten like dagen etter. Mars og april er alltid så lunefulle måneder. Heldigvis hadde jeg redigeringsdag på torsdag, ellers hadde jeg hatt litt av en treningsøkt med å måke bort all snøen fra gårdsplassen før fotografering. Nå er heldigvis meste av snøen borte og det er spådd sol mesteparten av påskeferien. Det blir bra!

I dag har jeg plukket ut noen nydelige sorthvitt bilder. Jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger på at bildepakkene mine nå inneholder sorthvitt, så man slipper å velge mellom det eller farger. Jeg også! Jeg er jo så utrolig fan av sorthvitt. Fint å ha det inkludert i de digitale bildepakkene mine ♥

Fin kveld :)

KarinP