Vakre barna mine ♥

Karinfoto_herlige_unger-1

Håper dere har hatt en fin sommerferie. Jeg må si det har vært den beste sommeren på lenge for min del, deilig solfylte dager og minimalt med regn. Så lenge været er fint, er det så lett å aktivisere barna.

Etter turer hit og ditt sitter alltid ungene igjen med smil om munnen og favorittiserer dagene vi har vært hjemme og tatt dagen som den kommer. Løpe ut og inn som de vil, bade ute til sent på kveld og spise kveldsmaten i hånden mens man leker med nabobarna. Så den bittelille dårlige samvittigheten for at det ikke ble noe besøk i Kristiandsand dyrepark i år heller, blekner heldigvis litt. Kanskje er det jeg som drømmer mest om den dyreparken,… når jeg tenker etter ;)

Nå er det nytt skoleår som står straks for tur. Her begynner eldste i 5. klasse og mellomste i 2. klasse. Minstemann er blitt 2 år og skal med tiden begynne så smått i barnehage etterhvert. Grugleder meg litt til det, men det vil være fint for oss begge, bedre arbeidstider for meg, i tillegg til at han får møte barn på sin alder.

Studioet har fått seg noen flere oppgraderinger som passer både nyfødte og 1-åringer. Nydelige tyllskjørt kommer i forskjellige farger og hårbånd, samt fine sixpence luer fins også i studio nå. Absolutt verdt et besøk om du vurderer fotografering av babyen din. Jeg har noen ledige fotograferingsdager i august for den som ønsker det. Jeg fotograferer babyer i alle aldere opp til 1 år.

De vakre barna mine ♥ Som unger flest sitter ikke disse i ro særlig lenge :)

Karinfoto_herlige_unger-2

 

Ha en fin kveld :)
♥ Karin