Vakker tyllprinsesse nyfødt & 8 mnd

8mnd,,nyfødtfoto,fotografering,baby,barn,karinfoto,babyfotograf,Sarpsborg,Halden,Fredrikstad,Moss,Oslo

 

Skjønne prinsessen fra Halden ★

Heisann ♥ Jeg er en kort tur innom for å dele den herlige collagen av den skjønne frøkena som var hos meg i sommer, på 8 måneders fotografering. Så stas å fotografere babyene flere ganger, absolutt favorittoppdragene mine. Hun var ei solstråle foran kamera ♥ og så rask på farten!! …haha! Vi måtte jobbe oss raskt mellom det vi hadde planlagt for å henge med i tempoet hennes. Herlig! Den collagen fikk hun i 15×21 cm forstørrelse med i pakken jeg har inkludert for familier som kommer tilbake. Jeg syns det blir så fint å sette sammen bilder fra første og andre fotograferingen. Vi fikk så mange skjønne uttrykk og bilder. Mammaen hadde med seg så nydelig tøy til henne også, så det ble helt perfekt ♥ Gleder meg til å dele de bildene om en kort tid.

Fin ukestart ♥
KarinP