Vakker prinsesse i uglelue

babyfotograf,nyfødtfotograf,sarpsborg,karinfoto,babystudio,fotografering,

KarinFoto,nyfødtfotografering,babyfotograf,nyfødtfotograf

Nydelig lita frøken som nylig var på besøk i studio 

Den nydelige uglelua har jeg heklet selv, + en i blå. Moro at de første forsøkene på hekle dem ble så bra. Kommer nok til å lage flere også, fått litt dilla :) Jeg elsker å lage mine egne rekvisitter :) Tusen takk til foreldrene som lar meg vise fram de nydelige bildene!

Det har desidert vært den mest hektiske perioden dette året. Fotograferinger og non-stop etterbehandling :) Men jeg liker det!
Det er ikke tid for så mye annet enn jobb og familielivet, og hekling/strikkingen til studio skjer ofte foran tv-skjermen sent på kvelden. Heldigvis har jeg studioet hjemme så jeg slipper være borte fra ungene mer enn nødvendig. I 2014 blir det litt mer strukturerte arbeidstider og barnehage noen dager i uka for en aktiv liten 2,5 åring ♥ 

Ønsker dere en god dag! :)
-Karin

thumb2des13