Vakker nyfødt fra Oslo ♥

Nyfødtfotografering,karinfoto,baby,nyfødt,sarpsborg,østfold,oslo

Jeg er straks ferdig med galleriet til denne lille gutten fra Oslo. Det er så moro når foreldre ønsker å reise litt for å komme til meg. Det er en ære! Tusen takk :)

Å få babyer til å sovne er ikke alltid like enkelt, og for at man skal få til enkelte poseringer må babyen sove. Det er nok mange forskjellige praksis på hvordan man gjør det, men jeg liker å sørge for at babyen har det absolutt komfortabelt og trygt. Så hver eneste setting er nøye planlagt i forhold til det. Nå har jeg fått oppleve flere nyfødte over en lengre tid, og ser absolutt at noen soveteknikker virker bedre enn andre. Denne lille gutten på 4 uker sovnet også godt etter en liten stund. Ikke like vanlig å få til det med eldre enn 10 dager gamle babyer, men absolutt en STOR bonus å få det til hvis foreldrene ønsker det :)

Året for min del har startet helt perfekt!! Jeg har allerede hatt nyfødtfotograferinger, klargjort gallerier fra desember, og nydelige bilder som skal etterbehandles og inn i nye gallerier. I tillegg er nå firma mitt ordentlig i gang, Yejj!! :)

Nyfødtfotografering,babyføtter,karinfoto,babyfotografering

Vakre små ubrukte føtter  ♥

Fiiin dag til dere! 

KarinP