Vakker nyfødt fra Oslo ♥

Vakker nyfødt fra Oslo ♥

Nyfødtfotografering,karinfoto,baby,nyfødt,sarpsborg,østfold,oslo

Jeg er straks ferdig med galleriet til denne lille gutten fra Oslo. Det er så moro når foreldre ønsker å reise litt for å komme til meg. Det er en ære! Tusen takk :)

Å få babyer til å sovne er ikke alltid like enkelt, og for at man skal få til enkelte poseringer må babyen sove. Det er nok mange forskjellige praksis på hvordan man gjør det, men jeg liker å sørge for at babyen har det absolutt komfortabelt og trygt. Så hver eneste setting er nøye planlagt i forhold til det. Nå har jeg fått oppleve flere nyfødte over en lengre tid, og ser absolutt at noen soveteknikker virker bedre enn andre. Denne lille gutten på 4 uker sovnet også godt etter en liten stund. Ikke like vanlig å få til det med eldre enn 10 dager gamle babyer, men absolutt en STOR bonus å få det til hvis foreldrene ønsker det :)

Året for min del har startet helt perfekt!! Jeg har allerede hatt nyfødtfotograferinger, klargjort gallerier fra desember, og nydelige bilder som skal etterbehandles og inn i nye gallerier. I tillegg er nå firma mitt ordentlig i gang, Yejj!! :)

Nyfødtfotografering,babyføtter,karinfoto,babyfotografering

Vakre små ubrukte føtter  ♥

Fiiin dag til dere! 

KarinP

 

Comments:

 • Så gøy at du er så godt i gang! Nydelige bilder, som alltid :)

  25. januar 2013
 • Mamman til Ella

  Flotte bilder !
  Likte godt det nederste ❤

  25. januar 2013
 • Marina

  Elsker de nydelig små tottene, nydelig bilde, og ikke minst nydelig baby! <3 Misunner deg alle de små nydelige du jobber med hver dag altså <3

  25. januar 2013

Sorry, the comment form is closed at this time.