Ute blant kongler og barnåler

Babyfotograf_karinfoto_barnefotografering,utefotografering,Karin Pedersen

Babyfotograf_karinfoto_barnefotografering,utefotografering,Karin Pedersen

Babyfotograf_karinfoto_barnefotografering,utefotografering,Karin Pedersen

Babyfotograf_karinfoto_barnefotografering,utefotografering,Karin Pedersen

Babyfotograf_karinfoto_barnefotografering,utefotografering,Karin Pedersen

 

S u p e r s k j ø n n ♥

 

Litt andre farger i bloggen i dag, herlige utebilder ♥ Jeg fortalte tidligere at jeg hadde vært ute i skogen med en av modellene mine. Her er en liten smaksprøve av det ♥  Jeg har vært så lenge i studio at det var veldig uvant å jobbe med naturlig lys igjen, men jeg stortrivdes ute med den herlige solstrålen her. Utrolig deilig å komme seg ut av studio litt også. Han var ikke særlig innstilt på å sitte stille der jeg ville (Såklart! Hvilken 1,5 åring vil vel egentlig det?!) så her måtte vi improvisere med både kongler og «arbeidsoppgaver». Han liker nemlig å rydde, så han samlet en rekke kongler i trebollen, så fikk vi liret han til å sitte litt mens han og mammaen kastet kongler til hverandre. Herlig! 

Jeg skal også fotografere enda en modell, ei jente. Hun skal ha på seg en nydelig hvit kjole som hun hadde på seg på navnfesten sin. Vi har bare ventet litt på sommerværet, som er her nå, men nå har det vært så mye å gjøre, så tiden har vært altfor knapp. Håper på å få sneket meg ut av studio til uken, hvis det ikke er født noen babyer av terminbookingene. 

Det er forresten vanskelig å følge opp alle henvendelsene for tiden. Jeg får daglig mail, privat melding både på Fb siden og Fb profilen min, SMS, talemeldinger, og direkte meldinger på instagram. Jeg forsøker å svare så raskt jeg kan, men det er rett og slett for mange steder å holde tritt med. Anbefaler deg om å kontakte meg på e-post her på hjemmesiden min, så følger jeg opp så snart jeg kan. Det er bare meg her i studio og jeg gjør alt alene, så det kan bli litt lang «to-do» liste i forhold til antall timer i døgnet. Har du kontaktet meg uten å få svar, så prøv gjerne igjen på e-post. Jeg vil gjerne svare alle!!

God torsdag ♥

KarinP