Karinfoto minnepenn

Ut med CDn og inn med minnepennen min!

E n d e l i g!! er den på plass. Minnepennen min med en nydelig snøkrystallcharm ★

Håper alle mammaer hadde en fin dag på morsdagen i går. Jeg fikk nydelig hjemmelaget marsipankake av mann og barn. Vi inviterte  mamma, stefar og søsteren min også så jeg ikke skulle spise opp hele kaken på egen hånd. Jeg tror absolutt jeg ville klart det så god som den var ♥ Koselig morsdag!

Jeg har lenge vært så glad i CD´ne jeg har laget til kundene mine, og utsatt det så lenge med å gå over til minnepenn. Som dere ser var det helt unødvendig siden det ble kjempefint til slutt. Logoen er gravert inn veldig pent, til og med det søte lille hjertet i logoen kommer så fint fram. Grunnen til overgangen er ganske enkelt, at CD er på vei ut og mange har faktisk ikke CD-rom lenger. Jeg har det ikke selv heller på MacBooken jeg kjøpte meg i fjor høst.

Så er det jo også mye enklere og bedre med bildene på minnepenn. Det er jo mye enklere å ha med seg, enklere å ta backup av, ikke  så utsatt for skade som f.eks en CD er for riper og feilbrenning og den kan brukes på de fleste datamaskiner. Jeg liker så godt at jeg fikk den så perfekt til vintertemaet jeg hadde i tankene. Noen ganger syns jeg det er lettere å være kreativ når jeg begrenser meg til et tema. Ellers blir det bare frustrerende mange ideer uten noe konkret grunn å feste det på.

Fordeler med bildene på minnepenn:

  • Mindre feil enn CD
  • Mer robust enn CD
  • Lett med «klipp og lim» lagring
  • Kan ta store filer
  • Kan brukes på nytt.
  • Krever liten plass til oppbevaring

Jeg er hvertfall veldig fornøyd og håper familiene vil like den like mye som jeg gjør :)
Har du bilder på CD fra meg og ønsker minnepennen min i stede er det bare å ta kontakt for mer info.

God mandag og god ukestart ♥ ♥

KarinP