Tyllskjørt, hårbånd og smil

Tiny Toes,nyfødt,nyfødtfotografering,Karinfoto,karin,pedersen,prinsesse,tyllskjørt,babystudio,fotostudio,østfold

Nyfødt,smil,nyfødtfotografering,Karinfoto,karin,pedersen,prinsesse,tyllskjørt,babystudio,fotostudio,østfold

Nydelige prinsessen 10 dager, med studioets hårbånd, tyllskjørt og skjønneste lille smilet ♥

Måtte innom en tur for å dele disse herlige bildene med dere ♥ Det er så gøy med litt hårpynt/tyllskjørt under nyfødtfotografering, ikke minst gir det meg en god grunn til å stadig handle inn stasj til studio {så absolutt min FAVORITT shopping}, men også så er det en fin variasjon i visningsgalleriet med noen bilder med og uten rekvisitter. Foreldrene velger ut hvilke ting de liker av rekvisittene jeg har i studio under fotograferingen, på den måten er dem med på å forme bildene også. Perfekt! Mitt mål er alltid at foreldrene skal få se minst 20 varierte fargebilder i galleriet, men vi ender jo stort sett alltid opp med enda fler.

Jeg har endelig fått kommet riktig godt ned på listen over ting som skal klargjøres. Neste uke braker det løs i studio igjen med fotograferinger omtrent hele uken. Så da får jeg fult opp igjen. #Lykke

Fin kveld ♥

KarinP

Husk å booke inn nyfødtfotografering med termindatoen din, jeg anbefaler 2-3 mnd før termin.