Trygg i pappas armer

Far og datter,karinfoto,portrett,nyfødtfotograf,babyfotograf,nyfødtfotografering

 

Vakkert øyeblikk med far og datter under nyfødtfotografering i studio 

Så magisk når pappaene stiller opp for fotografering under nyfødtfotografering ♥ Dette er et av de utallige magiske øyeblikkene jeg skulle ønske jeg visste om da barna mine var så små. Det er noe helt spesielt med en stolt pappa med babyen sin i armene, og absolutt et verdifult øyeblikk å forevige.

Denne uken har gått fort unna og har på ingen måte blitt helt sånn jeg så for meg. Ingenting av det jeg hadde planlagt å gjøre, har blitt gjort. Typisk nok dukket influensaen opp i huset akkurat når vinterferien begynte, så ingen av barna har vært særlig god form. Krysser fingrene for at jeg holder meg frisk. Bank i bordet!
I morgen er jeg helt nødt til å male litt i studio. Malespannet har stått og gnagd meg hele uken, uten at det har hjulpet noe. Jeg har irritert meg lenge over at den mørke veggen i studio er en tanke for mørk. Nå er planen å male over det med ett strøk hvit maling, tro om det blir bra. Om ikke går den tilbake til hvit igjen. Den kritthvite papirbakgrunnen skal også ned og byttes ut med en litt varmere tone.  De fine perlekleshengerene og noen flere tyllskjørt er ankommet, så det må jeg også få hentet hjem i morgen.

God kveld ♥

KarinP