Travle fine dager!

Nyfødtfotografering,karinfoto,nyfødtfotograf,babyfotograf,heklet nyfødtlue,sarpsborg,østfold,fredrikstad

Wow! Det har vært så travle dager denne måneden, at jeg knapt har kunnet tenke tanken på et blogginnlegg! Men i dag startet jeg tidligere så jeg skulle rekke innom her en tur før dagen fortsetter videre på to-do listen :) Flere skal ha bildene sine før jul, så nå går dagene i etterbehandling, foto oppdrag og klargjøring av pakker som skal med posten. Jeg har så vidt begynt å tenke på min egen handleliste før jul, men er langt fra klar for julen.

caroline berg Eriksen,fotballfrue,karinfoto studio Foto/Kilde: carolinebergeriksen.no

For kort tid siden hadde jeg vakre Caroline Berg Eriksen på besøk i studio med nydelige Nelia for ettårsfotografering. Så fortryllende fotografering. Vi fikk så mange herlige bilder ♥ Du kan se flere bilder fra besøket i studio mitt i bloggen til Caroline her ->  Stop the time. Sett det herlige bilde med Nelias hånd på kinnet mitt? Herlighet så skjønn!! Jeg fotograferte også Nelia da hun var nyfødt, bare 12 dager ung. Herlige lille engelen ♥ Flere linker kan du finne under «I media og på nett» i menyen over her.

Jeg har fått bestilt opp en haug med ensfarget ballonger til studio nå. Gleder meg til å få det på plass. Ballonger er jo så søtt og ungene elsker det som regel. Jeg syns det er så vanskelig å finne ensfarget ballonger, så etter å ha løpt rundt etter det flere ganger før fotograferinger, – fikk jeg lagt inn en ordre på 100 stk hver i fargene jeg ønsker. Nå skal jeg hvertfall ikke gå tom med det første :)

Søte bilder fra Instagramkontoen min @karinfoto. Tusen takk forresten, jeg passerte 3000 følgere for kort tid siden! ★ Det er så gøy å se dere der ♥ Lik også gjerne facebooksiden min -> Facebook.com/karinfoto

karinfoto,instagram,fotograf,babyfotograf

Fin tirsdag til dere :)

karinfoto_studio