Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Total blackout!!! :(

Total blackout!!! :(


Ja, det er krise i huset. Det har seg nemlig slik at min kjære pc krasjet i går kveld!! Man merker ikke hvor avhengig man er, før noe sånt skjer altså. Jeg satt i min dypeste ro og retusjerte noen bilder fra nyeste photoshoot da pc’n bare ble helt svart. Alt på pc’n er gått tapt, det er forsåvidt greit, selv om det alltid er noe jeg føler jeg trenger mer enn annet. Nå har jeg heldigvis en fin rutine med å overføre alle bilder direkte til ekstern harddisk, så noe større tap er det ikke, heldigvis.

Min kjære har fått bestilt recovery cd kit til meg, så jeg håper det skal få pc’n min tilbake til live igjen. Så blir det altså å starte helt på nytt igjen da. Egentlig greit, for pc’n min har vært supertreg og utrolig ustabil. Skal ikke se bort i fra at dette blir en forandring til det bedre, om alt går smooth for seg, vel og merke :)

Jeg har heldigvis fått lånt en bærbar pc av mamma i mellomtiden. Til min store glede lå Photoshop Cs3, 30 dagers prøve allerede installert, så da lider jeg nok ikke noe større de neste dagene :)
Godnatt! ♥

Comments:

  • Kjenner følelsen – bortsett fra at det var backupdisken (den eksterne) som kræsjet hos meg, så alt ble borte! Litt over 30 000 bilder vil jeg tippe, topp stemning i stua da, skal jeg si deg! Nå er den til rep (den var brannskadd faktisk), og det koster meg ikke mer enn kr åttetusenetthundreogfemogtyvekroner. Hurra! Håper det ikke er så ille med din!☺

    4. oktober 2011
  • OMG ja det ville vært enda større KRISE! Flott at du fikk reparert den, selv om det hadde sin pris. :)

    4. oktober 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.