Tøff skater 20 mnd | Heklet props

Barnefotografering,karinfoto,barnefotograf,barnestudio,

Barnefotografering,karinfoto,barnefotograf,barnestudio,

Litt mer fra fotograferingen i studio jeg la ut i forje innlegg ♥ Jeg er litt usikker med meg selv om jeg liker den tydelige teksturen i bildene, men tja… ble liksom litt kjedelig uten. Kan hende jeg viser bildene uten teksturen en senere gang :)

Jeg lærte meg nylig å hekle kroner og har fått helt dilla på disse. Hadde en fra før i studio, men ønsket meg noen flere i forskjellige farger. Nå sitter jeg med 10 stk og flere blir det helt sikkert. Kanskje på tide med en giveaway til de fine leserene mine? Kronene er utrolig søte og passer så fint til mange ting. Forutenom som fotoprops er de søte å ha på hyllen, som gave og til bamser/dukker. Helt opp til fantasien :)

fotoprops,karinfoto,heklet,rekvisitter,krone,hekle,bleiecover,nyfødt

Gleder meg veldig over våren som er på vei, fuglene som kvitrer og joggeskoene som endelig kan tas i bruk ute igjen. For dere som har fulgt meg på instagram (@karinfoto) lenge, har nok sett dem tidligere, eller får se dem ganske snart. Gode joggesko kan aldri skrytes nok av :)

Ønsker dere en god tirsdag ♥
– Karin