TØFF nyfødtgutt fra Sarpsborg!

babyfotografering,fotografering,babystudio,karinfoto

babyfotografering,fotografering,babystudio,karinfoto

En søt liten tøffing! Moro med antikke ting i settingen. Denne kassen må nok være den eldste i samlingen min og flere gamle ting skal det bli – må bare oppdage dem først :) Jeg er forresten på jakt etter et større trau, så om du skal selge ett stort ett (70-80 cm langt), må du gjerne kontakte meg. Jeg elsker gamle ting, det gir ekstra sjel i settingene ♡ I tillegg hekler og strikker jeg en del ting til settingene mine for at det skal bli ekstra særpreg.

Det er så gøy å se hvilke bilder foreldrene plukker ut i bildegalleriene sine. Jeg legger god tid til alle fotograferingene slik at det alltid er tid nok til å fange fine øyeblikk og settinger. Det gir foreldrene et fint og variert webgalleriet å velge bilder fra. Stort sett gir alle fotograferingene MINST 20 fine bilder, men ofte flere enn dette også. Selv om man ikke trenger 20 bilder, så er friheten til å velge ut sine favoritter absolutt best når man har et godt utvalg.

Jeg har lenge planlagt å fotografere ungene ute i vinterlandskap med en gammel kjelke etter farfaren min. Jeg har nå funnet perfekt location – akkurat slik jeg har sett for meg. Dessverre forsvant snøen her i Sarpsborg så utrolig fort, regn og slaps etterfulgt av vind og glatte veier så da ble det ikke noe denne gangen heller. Jeg får bare krysse fingrene for at det snør skikkelig til for litt mer snø-idyll igjen.

Er ikke denne luen bare verdens herligste forresten? På en så vakker liten tass kan det bare bli perfekt ♡

Fiiin dag til dere :)
KarinP