Tilbakeblikk- Min første nyfødtfotografering

vakre_nyfødt_Karinfoto_nyfødtfotograf_sarpsborg_østfold_østlandet

vakre_nyfødt_Karinfoto_nyfødtfotograf_sarpsborg_østfold_østlandet

akre_nyfødt_Karinfoto_nyfødtfotograf_sarpsborg_østfold_østlandet

vakre_nyfødt_Karinfoto_nyfødtfotograf_sarpsborg_østfold_østlandet

vakre_lille_nyfødtfoto_karinfoto_no3

vakre_nyfødt_Karinfoto_nyfødtfotograf_sarpsborg_østfold_østlandet

 

 

Noen bilder fra min første nyfødtfotografering og vakre tantebarnet mitt ♥

Det er veldig rart å se disse bildene igjen nå. Det føles faktisk som i går, selv om jeg kan se tilbake på ganske intense år etter jeg gjorde denne fotograferingen. På det tidspunktet var jo alt det jeg har nå, med studioet og oppdragene mine bare en drøm. Jeg hadde faktisk forberedt meg veldig godt, hadde bestemt meg for hvilke bilder jeg ønsket å ta og hvordan jeg skulle gjøre det. MEN… Ingenting av det gikk i boks. Det var ganske så CRAZY hvor fort tiden gikk uten at jeg merket noe av det, brått hadde jeg brukt en hel ettermiddag!! Haha! sånn går det når man er oppslukt. Det var en del vi prøvde, men jeg fant meg mest komfortabelt med å forevige øyeblikket som det var, og det endte i disse bildene over og utallige andre lignende. Kurven var en del av oppbevaringen hjemme hos babyen, den ble tømt så vi kunne bruke den i fotograferingen. Noe som matchet det kontrastfylte gulvet. Vi hadde hatt noen uhell uten bleie, så vi valgte å beholde bleien og skjulte den under en liten brun duk (haha!) Teppe er strikket av farmoren hans og smykket var en gave fra foreldrene hans, alt som var viktig for dem tok vi med.

Den fotograferingen lærte meg mye på flere områder, og alle de tingene jeg trengte å bli bedre på. Det vanskelige med denne jobben var ikke å ta bildene, men å finne sin egen stil og lage min egen workflow som gir alle den samme kvaliteten og samtidig gir dem noe unikt og verdifult, en nervepirrende oppgave!! Nyfødte er jo bare det for en veldig kort periode!! Måten jeg fotograferte på da, hvordan jeg etterbehandlet bildene, hvilket utstyr og hvordan jeg brukte det, alt måtte endres. Og slik begynte det…!

God helg ♥

KarinP