Tilbake med boblende energi

Vakker ettårsfotografering,babyfotograf Karin Pedersen,Karinfoto,Sarpsborg,Østfold,Oslo

Vakker ettårsfotografering,babyfotograf Karin Pedersen,Karinfoto,Sarpsborg,Østfold,Oslo

Ettårsfotografering,Oslo,KarinFoto,Ettårsfoto,ettår,Fotografering

Ettårsfoto,KarinFoto,Ballonger,Studio,Sarpsborg,østfold

 

Nydelige frøkena fra Bærum på ettårsfotografering i studio mitt ♥
Skal si den jenta sjarmerte meg og mammaen hennes i senk under fotograferingen.

Håper dere har hatt en like flott påske som jeg har hatt med familien min. Det er ikke noe som er bedre for både energinivå og motivasjon å være sammen med familien uten hverdagsmas. Vi har «bare» kost oss hjemme, noe ungene har vært veldig fornøyd med, særlig da far i huset overrasket dem med å klargjøre trampolinen etter vinteren. Det er et kjært lekeapparat i hagen, og et naturlig samlingspunkt for ungene i nabolaget også. Det tok ikke lange tiden før det dukket opp flere barn i hagen, koselig ♥

Jeg har brukt påsken til å rydde i omorganiseringen i studio. Skulle tro jeg var akutt allergisk mot å kvitte meg med ting jeg ikke bruker. Det er helt ubegripelig hvor mye rart jeg har spart på altså, men nå er det helt prettfritt for rot både i studio og i propsboden min. Deilig! Jeg er SÅ fornøyd!! Satser på at jeg får litt tid til å ta noen bilder av det i morgen, så viser jeg det i neste blogginnlegg. Håper lerretet jeg venter på, er på plass ganske snart. Kan ikke være annet enn stolt av det fine studioet mitt #Lykke ♥

Fin kveld til dere :)

KarinP