Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
“Til deg mamma’n min!”

“Til deg mamma’n min!”

Jeg har vært ute på tur med kamera mitt flere ganger nå og kan ikke annet enn å prise meg enda mer lykkelig for at jeg valgte som jeg gjorde. Jeg rett og slett elsker alt med kamera mitt!! Dessverre har jeg fortsatt pc problemer, så bare det å få lagt ut disse to bildene har tatt hele kvelden i dag :( Den laptopen jeg låner orker egentlig ikke så store bildefiler og photoshop i tillegg blir tydeligvis altfor omfattende. Alt foregår hakkvis, noe som er fryktelig frustrerende. Jeg har SÅ lyst til å spamme dere med masse bilder!!!! Men det får vente til jeg får orden på pc-problemene.

Vi får bare krysse fingrene for at samboeren til søsteren min klarer gjennopplive pc’n min. Jeg kom dessverre ikke noe videre med recovery cdene.

Bildene er fra da jeg (med spurven i vogna) og jentene mine på sykler tok turen til butikken. På veien fant vi noen blomster som jeg syns var så vakre. Søte storesøster stupte umiddelbart ut i høyt siv, gress og løv for å plukke dem… “Til deg mamma’n min!” Det måtte foreviges ♥

Håper dere har hatt en fin dag og høstferie :)
Velkommen til dere nye lesere, tusen takk til dere som har lagt dere til som følgere

Comments:

 • Slike små gylne øyeblikk en ønsker å gjemme i ssitt hjerte for alltid :-)Blir faktisk ganske så rørt jeg bare av å se bildene dine her.Kipt at du skal slite så med det tekniske, men det ordner seg som regel etterhvert for snille piker. Og jeg krysser fingre for deg.Gog søndag ønskes deg fra Trøndelag.

  9. oktober 2011
 • Så fine blomster, gode barn du har :)Håper pcen din blir frisk snart!

  9. oktober 2011
 • Tusen takk for fine ord Anne og Linea :) Det ordner seg nok til det bedre med pc-problemene :) jeg skal passe på å være ekstra snill :)

  9. oktober 2011
 • Hei du…Spennende å se hva du kommer med når du får orden på pcèn…Uff kjedelig å ha trøbbel med pcèn..Fine bilder de du kommer med forresten!!Veronica

  10. oktober 2011
 • Åh, så fint det øverste bildet var!! :-) Så koselig å få selvplukkede blomster :-)

  11. oktober 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.