The prince Sleeps here!

Karinfoto,nyfødtfotografering,babyfotograf,østlandet,baby,drammen,kiste,langlue,rekvisitter,

Karinfoto,nyfødtfotografering,babyfotograf,østlandet,baby,drammen,kiste,langlue,rekvisitter,

{Nyfødtfotografering 3 uker}

Nydelige gutten som kom helt fra Drammen for nyfødtfotografering. ♥

Kisten med skiltet er veldig populær rekvisitt i studio. For meg er den ekstra spesiell siden nyfødtfotograferingen startet faktisk med denne koffertkisten. Morsom historie om den kisten er at den egentlig var venninnen til søsteren min sin. Hun var så vennlig å låne meg den for nyfødtfotografering av tantebarnet mitt, da ble jeg så trollbundet at jeg bare MÅTTE ha den. Til min store fortvilelse var den utsolgt og ikke lenger i salg hos butikken som forhandlet disse. Siste utvei ble å bønnfalle snille Charlene om å selge meg den, noe hun til slutt gjorde med hjelp fra søsteren min, tusen takk til dere begge :) Siden da har den stått som et stolt møbel og rekvisitt i studio 

Skiltet har jeg også i jenteversjon «The Princess Sleeps here» og har også vært flittig i bruk i studio :) 

Ønsker dere en fin søndag <3 og takk til foreldrene til denne nydelige gutten som lot meg dele vakre bildene av sønnen deres 

♥ – Karin

baby_thumb