Tenk om han eller hun slår seg vrang i studio?

ettårsfotografering,ettårsfoto,fotografering,1år,babyfotograf,Karin Pedersen,KarinFoto,

1årsfotografering,ettårsfoto,ettår,fotografering,baby,barn,karinfoto,fotograf

Ettårsfotografering hos Babyfotograf Karin Pedersen,babyfotograf på østlandet,karinfoto,babyfotograf,ettårsfotografering,,ettår

1 årsfotografering,barnefotograf,karinfoto,fotograf Karin Pedersen,sarpsborg,moss,halden,fredrikstad

Barnefotografering,karinfoto,barnefotograf,barnestudio,

Barnefotografering,karinfoto,barnefotograf,barnestudio,

Barnefotografering,karinfoto,barnefotograf,barnestudio,

karinfoto_com_vakker_nyfodtfotografering2013-28-copy

1årsfotografering,kurv,bamse,karinfoto,fotograf Karin Pedersen

 

Tipper det er noe man som foreldre tenker når de vurderer å ta med ettåringen til fotografering. Ettåringene er veldig bestemte, men også veldig lett å distrahere til en viss grad. Normalt sett syns de fleste det er kjempestas å få krabbe litt rundt og se seg om der vi fotograferer, og mens de gjør det, fotograferer jeg. Foreldrene gjør kunstens ablegøyer bak ryggen min for å få fram noen skjønne smil. Det er alt fra rare ansiktsuttrykk, lyder, musikk fra telefonen, eller mamma som rister på håret eller sier «au». Absolutt det enkle til det rare får disse herlige små menneskene til å le, og det digger jeg :)

Jeg liker å dele opp alle fotograferingene mine i «settinger». Vi velger forskjellig uttrykk i bildene ved å la barnet sitte f.eks med en leke i hånden, deretter kan den byttes ut med bamser, en krakk eller en gåbil f.eks. Mange liker å ha med litt forskjellig klesskift. Noe basic tøy som barnet vanligvis bruker i hverdagen, samt noe til pent og noe tøft. Det er utallig hva man faktisk kan finne på som setting, men det er viktig å tenke på at ettåringer blir også fort lei, så den beste tiden av fotograferingen er den første delen. Slutten av fotograferingen er fint til mer tankefulle bilder, noe som også gir veldig vakre bilder.

Ettåringer er veldig nysgjerrige, veldig glade i knapper og ta på nye ting. Kamera mitt er ikke noe unntak. Noen kommer gledelig å setter seg i fanget mitt og ser med stor interesse på bildene på kamera. Slik som nydelige Nelia (til Caroline Berg Eriksen og Lars Kristian Eriksen) gjorde på sin ettårsfotografering hos meg -> Carolinebergeriksen.no Stop the time ♥ Mye som kan planlegges, og mye som skjer spontant, viktig at man ikke er engstelig på forhånd. Ettåringer er aktive, utadvendte og glade, og det er jo akkurat det vi gjerne vil forevige ved 1 år. 1 årsfotografering er bare gøy! ♥

Send meg en melding om du ønsker ettårsfotografering. Fortell meg gjerne litt om når barnet pleier å sove og gjerne bildeønsker for fotograferingen, så finner vi en passende tid for fotografering. Jeg har også mulighet for skaffe flere heliumsballonger enn bare en også om det er et ønske. 

God kveld ♥

KarinP