Barnefotografering,FotografKarinPedersen,KarinFoto,Sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby,Drammen,akershus

Syns du barnehage og skolebildene er kjedelige?

Jeg hører ganske ofte hvor mange som ikke er fornøyde med portrettbildene fra barnehage eller skolebildene av barna sine. Det er litt trist, for bilder skal være noe som skaper glede i et hjem, noe som foreviger en tid som man kan minnes når den lengst er forbi. 

Det er forskjellige grunner til at familier er litt skuffet, det kan være at barnet ikke viser ordentlige følelser, mangel på ekte smil og glød, eller det kan være at bildeoppsettet er kjedelig. Til fotografens forsvar vet jeg at tiden ofte er presset. Det er mange barn som skal fotograferes, og vise seg selv fra den mest sprudlende siden kan være vanskelig for både store og små hvis, særlig hvis han eller hun er litt reservert. Mange trenger litt ekstra tid til å bli varme foran kamera.

Jeg har et godt råd å komme med: Velg din egen fotograf. Når du velger selv, kan du velge en du liker stilen til, en som har satt av god tid til akkurat dere, og som vil høre på ønskene dine. Ta med skolesekken, barnehagesekken, eller barnehagebamsen på fotografering. Rekvisitter som beskriver tiden her og nå er ofte gode minner å se tilbake på. 

Det vil koster mer, men du vil uten tvil få mye mer verdi ut av det du betaler for, og barnet vil ha det mye gøyere under fotografering, som igjen vil gi gode minner i et album og på veggen. 

Ønsker deg fin dag <3