Studio oppgradering | Velkommen smårollinger

karinfoto_studio_modeller2

I studio har det skjedd mange fiiiiine forandringer. Nå mangler nærmest bare en seng til meg, så kan jeg flytte inn. Tja, kanskje ikke akkurat flytte inn, men det er blitt veldig koselig og alt er i skjønn orden, noe som er oppskrift på lykke for min del. En liten testfotografering med to av studiomaskottene. Er de ikke vakre? Elsker den serien ♥

Nytt gulv, nytt utstyr og oppbevaring gir enda mer plass i studio, så nå er det bare fritt fram for smårollingene over 1 år også. Jeg tar utfordringen :D

Alt er ikke helt på plass enda, men her ser man noe av stasjet i studio. Den har vokst seg stor takket være venner og familie, samt min egen hekle/strikkemani. Bare vent til dere får se hårpyntseksjonen!! Jeg gleder meg maks. Det er så ufattelig gøy å stupe inn i en jobb som man kan være 100% kreativ i ♥ Jeg elsker jobben min!!

karinfoto_studio2

Har du termin til sommeren og ønsker nyfødtfotografering hos meg når babyen er født, er det best å reservere så tidlig som mulig. Kontakt meg på e-post eller mobil; 98199459

Fin tirsdag til dere :) 
♥ Karin