Studio er åpent igjen!

Mandag 27 april kunne jeg åpne studio igjen etter 6 uker stengt. Må innrømme at jeg aldri har hatt en så lang «ferie» noen gang. Så det er både godt og uvant å være tilbake i jobb. Føler på mange måter at jeg har fått en fornyet energi, og enda større iver etter å forevige fine øyeblikk for familier. Kanskje jeg skal vurdere en hel måned fri neste år?

Oppdragene går nesten som vanlig i studio igjen med smitteverntiltakene. Oppdragene tar litt mer tid før og etter, men det er det verdt. Under lockdown har jeg fått lekt meg litt mer utendørs med egne prosjekter. Jeg syns det er like gøy å fotografere utendørs som innendørs, men savnet etter studioet har vært stort. Der er jeg ikke avhengig av været. Så jeg innser at jeg har fått det veldig komfortabelt i studio med alt på et sted. Jeg har lovet meg selv at jeg skal bevege meg litt mer ut med kamera denne sommeren, så hvis du ønsker deg bilder av barna og familien utendørs, kan jeg hjelpe til med det. 

Jeg håper hverdagen din normaliserer seg litt igjen til tross for pandemien. 

Ønsker deg god helg!

Modell; Savina Fagerli  Instagram: @lillestjerne1