Stas med skjønn 2 åring på besøk i studio!

fotograf_karinPedersen_Barn_baby_nyfødt

barnefotograf Karin Pedersen, Karinfoto,babyfotograf,nyfødtfotograf,Sarpsborg,Østfold,Oslo,Østlandet

 

 Nydelige frøkena på besøk i studio en stund tilbake

Jeg fotograferer for det meste babyer det første leveåret, men jeg syns det er veldig stas å fotografere eldre barn av og til også. Det er en fin avveksling fra det jeg vanligvis gjør. Den skjønne jenta ble ganske komfortabel foran kamera etterhvert, akkurat sånn jeg vil det skal være – gøy for barna å bli fotografert ♥ Forstår absolutt hvilken utfordring det til tider er å ta bilder av sine egne barn, for det er ikke lett, og ganske så frustrerende til tider. Mine unger er ikke så glad i å bli fotografert sammen, og legger aldri noe skjul på akkurat det… hehe! Jeg drømmer jo alltid om vakre bilder av dem sammen. Så det blir ofte bare det helt nødvendige for husfredens skyld. Heldigvis er det en drøm å fotografere andres barn og gleder meg veldig over de nydelige øyeblikkene vi foreviger i studio ♥

Håper du har hatt en fin uke hittils! ♥ Sjekk gjerne innom instagram kontoen min @karinfoto og følg meg gjerne. Jeg har lagt ut noen sniktitt fra fotograferingene denne uken. Ønsker du fotografering, send meg gjerne en mail så finner vi en dato. 

KarinP