Starten på livet i video

Fødselsfotografering,dokumentarisk,nyfødtfotograf,KarinPedersen,Nyfødtfotografering,Sykehuset Østfold Fredrikstad

Starten på livet! from Karin Pedersen / KarinFoto on Vimeo.

 

Fantastiske øyeblikk fra en fødsel ♥

Så gøy å se at så mange har sett videoen fra en av fødselsfotograferingene mine ved Sykehuset østfold, fredrikstad som jeg la ut i går kveld på facebook. Det er faktisk den første bildevideoen min, så jeg har vært veldig spent på å dele den med familien, og selvfølgelig SÅ stas at jeg fikk dele den med dere også. Har du ikke sett videoen, kan du se den under. Jeg elsker dokumentarisk fotografering, fortelle en historie og gi den tilbake til familien i bilder. Denne fødselen var over før vi fattet ordet av det egentlig. En time fra vi ankom sykehuset til den nydelige gutten ble født, og et par dager senere var den nybakte familien samlet hjemme allerede. Utrolig sporty mamma!! ♥

Jeg har vært heldig med noen rolige dager med redigeringer og klargjøring av bestillinger, så merker at jeg er veldig klar for fotograferinger i studio nå. Vente på at små skal bli født er absolutt en tålmodighetsgreie. Man vet aldri når den store dagen er der, så det å vente spent er noe som hører med jobben :)

Lik gjerne om du liker videoen :)
Fin kveld 

KarinP