Starten på livet er magisk ♥

Nyfødtfotografering,babyfotografering,location,karinfoto,babyfotograf

Man glemmer så lett både tid og sted når man hele tiden får møte slike vakre barn. Starten på livet er noe av det mest fantastiske man kan oppleve (syns jeg), og å få lov til å forevige denne starten i bilder er så utrolig givende.

Jeg har en stor forkjælighet for nyfødtfoto, men det er utrolig gøy å fotografere eldre babyer også. Nå er det aktuelt med 1-årsfotograferinger og eldre barn er også velkommen i studio. Det kommer til å bli spennende. Jeg har utstyrt studio med flotte rekvisitter, så det skal nok bli en fin foto opplevelse for alle.

Den siste tiden har jeg fått flere spørsmål om foto/web og props. Hyggelig at folk lar seg inspirere av bildene mine/hjemmesiden min. Når jeg hekler/strikker props er det ofte litt på «frihånd» da jeg ikke er supergod på å følge oppskrifter enda, ellers prøver jeg meg gjerne på gratis oppskrifter på nett. Noen ganger kombinerer jeg oppskriftene også. Det er langt fra feilfrie, men det syns ikke på bilder :) Nå prøver jeg meg på et heklemønster med  «puff-stitch», blir det bra, legger jeg ut bilde på det :)

Jeg er også på Facebook og Instagram: @karinfoto

Fin kveld til dere!
♥ Karin