Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Spurvelykke ♥

Spurvelykke ♥

Nå sitter jeg her og puster litt lettet ut etter helgens utfordringer. Lille spurvegutten min har forvandlet seg inn til en veldig atletisk larve, vel om det fins en sådan, så er han en av dem. Han krabber fortsatt ikke, men han åler seg som en larve. På den måten kommer han seg veldig raskt fram dit han vil. Her ligger han utenfor rommet til hundene, som er favorittplassen hans. Det er så utrolig rørende å se han så knyttet til hundene allerede. Er han i dårlig humør hjelper det alltid å hilse på hundene og hundene elsker han ♥

Lykke er så herlig når hun prøver få tak i han med labben sin. Hun blir så ellevill når han er i nærheten og vil bare vaske ned hele han.
Å skille bestevenner var veldig trist, jentene mine tok det tungt da vakre Nantika reiste, men det har heldigvis gått greit til tross for noen tårer. Vi prøver fokusere på noe positivt i tillegg til at det er lov å være lei seg når man savner noen.

Comments:

 • nydelig gutt, og nydelige bilder! kan eg spørje kva linse du brukar på sånne bilder? godt å høyre at det går greit med dei skilte bestevennene, og enig i at det er bra å fokusere på at det er lov å vere lei seg! ønsker deg ein fin dag! klem

  20. februar 2012
 • Tusen takk :D Har svart deg på bloggen, men svarer her også; Jeg bruker Canon EF 50mm f/1.4 på mitt fullformatkamera (Canon 5d mark2). Utrolig fornøyd med det objektivet. Kunne nå tenkt meg flere objektiv, men kamera var såpass dyrt, så må nøye meg meg det for en stund :)

  20. februar 2012
 • Et utrolig flott bilde det første her! Morsomme de andre også,- med nydelig DOF i bildene :)

  20. februar 2012
 • For en hjertknuser og for noen bilder, mer profft kan det ikke bli Karin, jeg sier det og jeg mener det :-)))

  20. februar 2012
 • Nydelige Maddeus!! :) Så flotte bilder!!

  27. februar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.