Sprudlende prinsesse fra Halden

Babyfotografering,karinfoto,baby,fotografering

8mndfotografering_karinfoto_karinpedersen_babyfotograf

Babyfotografering,karinfoto,baby,fotografering,rosa,

 

Så skjønn babyfotografering ♥

Hellu! Jeg lovte i Vakker tyllprinsesse nyfødt & 8 mnd at jeg skulle dele flere bilder fra den nydelige fotograferingen. Hun var første gang hos meg på nyfødtfotografering, og nå er det allerede 8 måneder siden! Wow!  De månedene har virkelig rast unna mellom da og nå. Hun er var utrolig raskt på farten, så både jeg og mammaen fikk jobbet litt for disse bildene her og resten av det fine galleriet. Jeg liker jo veldig godt å fange smil og uttrykk når dem leker fordi det gir babyene litt frihet til å bevege på seg og være seg selv ♥ Herlig!

Håper dere har kommet dere i lage etter sommeren ♥ Det er en del å ta igjen for meg til tross for at jeg bare hadde en ukes ferie i sommer. Gallerier går ut hver dag nå, så forhåpentligvis er det ikke altfor lenge til jeg er helt i lage igjen.
I stuen min er det litt kaos nå med de store rammene mine på gulvet. Jeg har noen store forstørrelser på planen som skal byttes ut og henges opp, men så får jeg ikke helt bestemt meg for hvilke bilder jeg skal velge av barna mine. Vanskelig å velge når man vil ha alle!! For at det skal bli gjort i nær framtid, har jeg tatt ned bildene for å minne meg selv på at dette MÅ gjøres snart. Det pleier å gnage bra, og da blir det som regel gjort også… hehe! Skal dele med dere når jeg har fått det på stell!

Fin kveld til deg ♥

KarinP