Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Spesielt besøk…

Spesielt besøk…

I sommer skrev jeg om den fine sommerfuglbusken min som tiltrakk seg så mange sommerfugler.

Jeg elsker som nevnt før sommerfugler. Nå stusser jeg på at jeg finner de stadig vekk inne også? Det har aldri skjedd før selv om vi generelt har hatt mange sommerfugler i hagen. Sommerfuglene inne bare sitter der med vingene tett inntil hverandre. Den øverste sommerfuglen lurer jeg på om kan være en Dagpåfugløye? (øverst til høyre). Jeg er ikke sikker, den vil ikke åpne vingene sine heller, og jeg våger ikke røre den. Den er ganske stor og helt mørk på undersiden av vingene.

Den nederste er ganske sikker en Neslesommerfugl, den har sittet der i flere dager uten å flytte på seg.
Jeg håper ikke dem dør om jeg bare lar dem bli sittende. Det var en Neslesommerfugl på soverommet for noen uker som jeg slapp ut, men den satte seg på balkongen, og brått var den borte en dag…

Likt for dem alle tre, er at dem har sittet på taklist inntil et hjørne i tre forskjellige rom… hm… underlig… 
Hva tror du?

Comments:

  • Sommerfugler og sommerfuglsymboler er mye å se for tiden. Det første jeg så da jeg lukket opp bildøren min i sverige, var en liten nydelig sommerfuglsmykke/piercing som lå på bakken.

    31. august 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.