Søte ♥ Bestevenner

Babyfotografering,4mnd,babyfoto,babyfotograf,karinpedersen,fotograf,fotografering,babystudio,digitale filer,fotograf Karin Pedersen, KarinFoto,chihuahua,hund,venner

S ø t e  v e n n e r  ♥

Dette er ikke en vanlig posering jeg gjør i studio, men disse to her er perlevenner og nesten alle bildene jeg tok under denne fotograferingen har nok med deler av en snute, pote, hale eller øre, hahaha! Så da vakre Chihuahuaen, Milano la seg inntil kunne jeg ikke la være å fotografere det. Jeg elsker spontane reaksjoner. Bildene jeg har tatt snikende av barna mine med hundene vi hadde,  er så kjære minner i dag. Vi har ikke hunder lenger pga allergi, men vi har utrolig fine minner av hver og en av dem. Skulle ønske jeg hadde fotografert så mange flere bilder med dem og barna <3 Det er derfor ikke så rart at jeg hopper av glede hver gang noen spør om å ha med familiens kjæledyr på fotografering! Hundefotografering er noe jeg drev med i mange år før jeg begynte med babyfotografering og er fortsatt noe jeg syns er veldig gøy å gjøre ♥

Ønsker dere en GOD helg! Min helg blir kunnskapsrik med både workshop for litt fagelig påfyll og nettkurs til føreprøve – endelig skal det bli en sjåfør av meg også, håper jeg ;)

KarinP