Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Sommerfugler!

Sommerfugler!

Disse fantastisk vakre sommerfuglene danset rundt meg i dag. Jeg fikk (som nevnt tidligere) sommerfuglbusk til bursdagen min av den herlige familien min. Den er blomstret masse og tiltrukket seg flere sommerfugler i hele sommer. I dag fant jeg 5. stk på en gang!! Jeg måtte hente kamera da jeg så en stor en som skilte seg veldig ut (øverste bildet). 
Sommerfugler symboliserer håp ♥ 
 
Se min Sommerfugltegning til minne om farmor som gikk bort i 2010 ♥ 
Betyr sommerfulger noe spesielt for deg? 
post signature

Comments:

 • Hei!For noen herlige bilder du har tatt av noen flotte sommerfugler…Klem fra Britt.

  5. august 2011
 • Den øverste er en Dagpåfugløye, mens de nederste er Neslesommerfugl.Fin bakgrunn og farger i bildene.

  5. august 2011
 • Da har jeg fått meg en ny sommerfuglfavoritt; Dagpåfugløye. Den var utrolig nydelig og stor… og "sjenert", den fløy raskt avgårde. Takk for kommentarer :)

  5. august 2011
 • sommerfuglbusk, visste ikke at det eksisterte en gang, men wow så kult :) Vil også bare benytte anledningen til å si at lille rusket ditt bare blir vakrere og vakrere >:)

  5. august 2011
 • Nei, det gjorde ikke jeg heller, Jill. Det var venninnen min som fortalte det i fjor sommer. Skikkelig underholdende å se på alle sommerfuglene ♥ Tusen takk for ros ♥

  5. august 2011
 • Åååh,som jeg savner sommerfuglbusken min! Må nok bare kjøpe meg en ny ja,er jo så flott når de er fulle av sommerfugler!!<3 Din har jo vokst utrolig fort da, trodde ikke den kom til å bli så stor og med så mange blomster første året!Men det sies jo at blomster som gies med godt hjerte blomstrer mye og lenge,så er nok derfor! :)Flotte bilder som vanlig!!Stor klem!

  7. august 2011
 • Åhh det må være så absolutt sant, Jeanette. Den blomstrer og vokser ut i alle kanter. Jeg er så fornøyd. Det blomstrer av sommerfugler, utrolig koselig. Jeg var også forberedt på at den ikke ville komme seg før neste år, så det var en overraskelse. Nå gjelder det bare å våge å klippe den godt nok ned da. Hekta på sommerfuglbusk for alltid jeg nå :)

  7. august 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.