Nyfødte tvillinger ligger tett inntil hverandre med en wrap rundt seg på fotografering

Slik booker du inn nyfødtfotografering før fødsel

Hvordan booker du inn nyfødtfotografering før fødsel når du ikke vet når babyen blir født? Det er det mange som lurer på. Jeg har et enkelt svar på det. Jeg vet ikke når babyen blir født, men prosessen er enkel allikevel. Du trenger bare å gjøre følgende:

  • Send meg en melding gjennom kontaktskjema mitt her HER eller ved å ringe meg på mobil; 98199459 . Jeg vil spørre om;
    • Når har du termin? 
    • Har du noen ønsker for fotograferingen? Et eller flere bilder du gjerne ønsker at jeg skal planlegge spesielt for fotograferingen?

Jeg går selv gjennom alle henvendelsene og svarer fortløpende. Så du kan forvente raskt svar. 

Hvis babyen er allerede født gir jeg deg den tidligst ledige timen. Jeg fotograferer babyer i alle aldere, men anbefalt tid for sovebilder er rundt 8-10 dager. 

Familiefotografering,familiefoto,familie,nyfødtfotografering,fotograf Karin Pedersen,Karinfoto
I studio er det lagt opp til at babyen skal falle raskt i søvn med rett temperatur og lyd. Den er ustyrt med en god sofa for foreldrene å slappe av i, stelleplass til å skifte på babyen, ammepute for komfortable ammeøkter om babyen ønsker mat underveis. Jeg har også en rekke rekvisitter, så du trenger egentlig ikke å kjøpe noe spesifikt til fotograferingen. Spør meg gjerne om det i forkant, så kan jeg kan planlegge den spesielt for deg. 

F i n  d a g  t i l  d e g  ♥