Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Sko og støvler i høyden…

Sko og støvler i høyden…

Utrolig fornøyd med “skohylla” jeg kjøpte for en stund siden. Etter utallige forsøk på å holde orden i yttergangen ga jeg mer eller mindre opp. Vanlige skohylle blir så fort overfylte med unger i hus. Så kom jeg over denne fine saken på jysk. Må si det utgjorde en markant forskjell i gangen, og mesteparten av gulvplassen er helt fri for rot!! Nå som jeg triller vogn ut og inn flere ganger om dagen er det godt å ha litt ekstra plass til det. Dessuten passer vognen akkurat inn ved siden av reolen (for dager med sølete hjul) og gir fortsatt rom for å gå inn og ut. Er det ikke genialt!!? Fantastisk, til en så behagelig (tilbuds)pris på 379 kr ♥♥

Små ting, store gleder :) Ha en fin kveld og helg alle sammen!

Comments:

 • Den så virkelig genial ut. Skulle ønske jeg og hadde plass til en sånn en.Ønsker deg en riktig god helg Karin. :)C

  18. november 2011
 • Takk for det ♥ Ja den er utrolig kjekk og kan brukes til så mangt :) En flott helg til deg også :)

  18. november 2011
 • god morgen :)Jeg reklamerer litt for bloggen din inne hos Hildegirlhttp://hildegirlswords.blogspot.com/2011/11/giveawaybloggkonkurranse-jeg-gir-vekk.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FUhAI+%28In+my+own+words…%29sånn i tilfelle du lurer på hvorfor det strømmer folk inn derfra :)Klem frameg

  19. november 2011
 • Åhh så hyggelig, Jill!! Det var veldig koselig gjort ♥ Tusen takk!!

  19. november 2011
 • Sååå smart…sånn tror jeg at jeg MÅ ha og:))Takk for at du delte!!veronica

  22. november 2011
 • Så koselig Veronica :) Jeg er helt toppen fornøyd. Skulle hatt en slik i alle rom til diverse saker, men skal prøve styre meg ;)

  22. november 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.