Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Skal, skal ikke male spisestuemøblene?

Skal, skal ikke male spisestuemøblene?

 

Jeg har brått for for meg at jeg har lyst til å male den mørke møbelserien min. Min kjære er langt fra enig da han mener man skal bevare den gamle unike stilen. Jeg syns det kunne være behagelig med flere lyse møbler i stuen. Ulempen å male disse hvite, er at da vil vel sofaen skille seg ut… hmm.

Møbelserien består av en stor skap/seksjon, et mindre ett og et rundt høybord. Bord som kan forlenges med to plater + stoler. Jeg elsker disse møblene!! Tanken er at om disse blir malt hvite, kommer jeg til å handle stoff og trekke om stolputene. Jaja, det er nå bare luftige tanker enn så lenge. Spørs vel om min kjære lar seg overtale… Jeg er veldig usikker selv, man kan jo liksom ikke angre valget om man først har begynt å male…

Hva syns du, male eller ikke male? Noen tips? 

Comments:

 • Å! Vanskelig valg! Hadde det slik med salongbordet mitt, men det ble nå hvitt da.. Syns hvitt er en behagelig farge, men liker veldig godt den fargen på serien du har, og stilen i stuen deres! Lykke til med valget – ikke lett Detta :)

  24. august 2011
 • Skal ikke….

  24. august 2011
 • Tror det blir kjempefint om du maler alt hvitt, men litt av en jobb da!!Må vel pusse ned alt før du kan begynne å male,kan ta flere uker… ;)Men blir jo veldig fint når alt er lyst,så kan man heller bruke farger på småting for å fornye litt av og til.Må komme å se på bebisen din som har blitt så stor nå snart altså, kjenner han jo ikke igjen på bildene lenger! ;)

  24. august 2011
 • Takk for kommentarer og synspunkter :) Koselig at du liker stilen i stua vår Marlene :) Bordet ditt ble veldig fint i hvitt syns jeg.Jeanette; Det vil være MYE jobb ja!! Pussejobben vil vel ødelegge alt av moroa tenker jeg hehe… Kanskje nesten bedre å selge hele greia, og kjøpe alt nytt i hvitt i stede… Nei, blir nok værende slik enda en stund…Ja nå vokser lille spurven min fort! Her skjer det ikke stort på dagtid, så bare å sende en mld, så kan vi avtale besøk :)

  24. august 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.