Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Sjakk… på ville veier…!

Sjakk… på ville veier…!

Lille frøken M var så skjønn da hun spurte meg om vi kunne spille sjakk her en formiddag. Først lærte vi oss hva alle brikkene het og hvor de skulle stå, og akkurat der stoppet det tradisjonelle sjakkspillet. Det ble litt for strevsomt å prøve lese regler og spille samtidig. Så det ble egne spilleregler hvor vi jaktet på hver vår konge. Det ble så mye latter ut av det, at jeg smiler bare av å se bildene. Hun gadd da ikke hoppe seg fram når hun bare kunne fly i luften og ta min konge? 
Da hun og storesøster skulle spille sammen senere med de selvlagde spillreglene var det ikke like populært. Begge ville selvsagt vinne!! Det fløy noen konger, dronninger og tårn i veggen. Da var det kjekt å bytte over til enklere spill og riktige regler.
Her er det fortsatt full ståheie i huset. Spurven vil fortsatt ikke sove godt om nettene, og formen min preges veldig av det. Til gjengjeld er han veldig i humør på dagtid da, så kan vel egentlig ikke klage. Nå har han skjønt litt mer av smokken, så forhåpentligvis skjønner han den fult ut, så freden blir mer langvarig framover :)
Ønsker dere en god uke :)
Karin

Comments:

  • Nå måtte jeg smile:) akkurat som jeg gjorde da jeg spilte med min far første årene:) herlig! takk for minnet:))Leste en plass om en applikasjon på iphone du kunne laste ned som laget bildur og barna fikk sove godt. Husker ikke hvor jeg leste det ( på nett en plass) bare en tanke jeg måtte dele:)) Tøft når lillegull ikke sover selv om han er en blid gutt:))) Sender John Blund:)))

    17. januar 2012
  • Herlige bilder…Her i Heimen er det populært med Sjakk…Ha en fin uke…Britt Kristin.

    18. januar 2012
  • Takk for kommentarer og tips!Det skal jeg sjekke ut, Jill :)

    18. januar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.