Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Siste tiden av 2012 ♥

Siste tiden av 2012 ♥

takkfor2012

Jeg ønsker å takke alle dere som har støttet meg i fotoutviklingen min. Alle dere som har brukt tid på å gi meg tilbakemelding både her og privat. Til familien min, lillesøsteren min som har latt meg følge henne gjennom graviditet, fødsel, nyfødt og babyfotografering med kamera mitt. Uten dette hadde jeg ikke på langt nær vært der jeg er i dag. Til dere som har valgt meg som nyfødt og babyfotograf, uten dere hadde jeg ikke hatt så mange nydelige bilder å vise fram. Jeg gleder meg til å møte 2013, lære mer, gi mer og skape magiske bilder ♥

Tusen takk ♥_MG_0094_thumbs

Comments:

 • Godt nytt år, og gleder meg til å følge siden din i 2013 også :) Kjempeutvikling, og flotte bilder i hele 2012! :)

  31. desember 2012
 • Marina

  Godt nyttår vakre søsteren min! Vi har vært så heldig å ha en søster som støtte og veiledning, og en dyktig fotograf til å forevige de vakre minnene fra 2012. Vi ville ikke hatt noen andre <3
  Glad i deg <3

  31. desember 2012
 • Jeg ønsker deg Karin..og din familie Godt nyttår….

  Gleder meg å følge deg i 2013..

  Klem fra Britt.

  1. januar 2013
 • Mamman til Ella

  Hjemmesiden din blir bare finere og finere !
  De beste ønsker for det nye året :D

  8. januar 2013

Sorry, the comment form is closed at this time.