Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Selger kamera mitt…

Selger kamera mitt…

Det ser ut som den lille spurven min begynner å bli bedre, takk for det!! Uff, som han har brekt seg i tider, og kastet opp fordi han var så slimete i halsen. I dag begynte han dagen med å smile og le, SÅ deilig å ha han i form igjen. Litt nysing er det fortsatt da, men litt bedre form og litt mer søvn gjør underverker.

Nikon D80 med utstyr selges…
Jeg skal oppgradere og gå over til Canon, så da er det like greit å selge Nikonutstyret mitt. Det er et fint og brukervennlig kamera som gir fine bilder. Les en test om kamera her, fins sikkert enda flere om man googler det.

Følgende er for salg;  
Digital Speilrefleks Nikon D80 (med batter, lader, manual og bærestropp)
Objektivene:
AF Nikkor 70-300mm 1:4-5.6 G (Zoomobjektiv) + Solblender
AF-S Nikkor 18-70 mm 1:3.5-4 6 G ED (allroundobjektiv) + Solblender
AF Nikkor 50 mm 1:1.8 D (portrettobjektivet).
Tilleggutstyr:
Trådløs fjernutløser.

Det sistnevnte er det jeg har brukt på de fleste bildene mine. Selger alt samlet for 4.000 kr.
[solgt]

Alt er veldig pent behandlet, ingen riper eller skader, alt fungerer. Ta kontakt på karin@chi-cago.no om du er interessert. Jeg bor i Sarpsborg. *Løp og kjøp* 

Comments:

 • Prisen var det ikke noe å si på. Jeg har selv et D80 og håper på å få kjøpt nytt kamera i løpet av vinteren, men jeg kommer nok til å holde meg til Nikon grunner objektivene. Fine bilder igjen her i dag. Det blir spennende med nytt kamera og jeg gleder meg til se og høre om dine erfaringer med det nye.

  14. september 2011
 • Så spennende, det er flere bra Nikon modeller å oppgradere d80 til. Vil du ha fullformat er Nikon D700 en hit har jeg skjønt. Jeg brukte hovedsakelig bare portrettobjektivet mitt, så tapet blir ikke så stort å gå over til Canon. Jeg er superspent på hvordan overgangen blir, fullformat ikke minst. :):) Se hva helgen bringer med seg!!

  14. september 2011
 • Så vaker spurven er! Morosmt at han har blå øyne når jentene har brune :)Tusen takk for domene tipse, jeg gjorde som du sa :)

  14. september 2011
 • Nydelige bilder..Jeg er ute etter et slikt kamera jeg da..men som vanelikt får jeg ikke tak i penger før til jul…Britt.

  14. september 2011
 • Takk :D Så flott at du fikset det Linea! Hyggelig å være til hjelp :)Ja foreløpig har han blå øyne, men de kan enda bli brune, er visst ikke helt bestemt før rundt 1 års alderen. Synd at du ikke har penger før jul Britt Kristin.

  14. september 2011
 • Så fin han er! Lykke til med salget:-)

  15. september 2011
 • Så nydelig han er. Godt han er bedre, ikke godt for en mamma når barna våre ikke er iform. Det er noen utrolig blåe øyne han har. Er de virkelig så blå eller har du dratt i farger?

  15. september 2011
 • Tusen takk! Jeg er helt fortapt i han.Du kan se orginalbilde her Monica; http://3.bp.blogspot.com/-bKqh62Fm1jY/TnILSkdhhII/AAAAAAAAAlc/ibyt3ayFfrM/s1600/babyenmin.jpg Han har ikke så intense blå øyne, men i riktig lys har han en spesiel mørk blåfarge :)

  15. september 2011
 • Var litt annerledes der, men likevel som du sier en spesiell blåfarge. Nydelig :-)Canon er topp! Så du blir nok fornøyd med det.

  16. september 2011
 • Åhh, så vakre øyne:)

  16. september 2011
 • Tusen takk ♥

  16. september 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.